Ons team is uitgebreid!

Even voorstellen….

Mijn naam is Ingrid Keuning en woon in het mooie Workum, één van de Friese Elfsteden.

Ik ben getrouwd met Folkert en heb twee kinderen en een kleinzoon.

Na mijn schoolperiode ben ik als 19-jarige bij de ABN Kingma’s Bank in Bolsward gaan werken. Na de fusie werd dit ABN AMRO Bank . Na 35 jaar bij deze bank te hebben gewerkt als adviseur Personal Banking, heb ik afscheid genomen toen mijn filiaal in Sneek sloot.

Na mijn bank carrière heb ik stage gelopen en gewerkt bij verschillende bedrijven, zo heb ik in de ‘ keuken’  van verschillende bedrijven kunnen kijken.

Zeker een aanrader voor iedereen om je horizon te verbreden!

Toen Vera Stilma mij benaderde was ik enthousiast over Vermogens Beheer Friesland omdat het “Onafhankelijk, Persoonlijk & Dichtbij” mij erg aansprak. De financiële wereld is dus geen onbekend terrein voor mij.

Per 4 september jl. ben ik begonnen op kantoor Joure als managementassistent.  Op maandag, dinsdag en donderdag kunt u mij aan de telefoon verwachten.

Ingrid Keuning

Managementassistent